• Volledig gecertificeerd!

Over Palita Thai Massage | Huissen

Voelt u zich gestrest of vermoeid? Wilt u ontspannen na het werk of even op adem komen in Huissen? 

Palita Tha Massage is dé locatie in Huissen waar iedereen welkom is en waar men zich kan laten verrassen door de Thaise sferen en gastvrijheid.

Onze visie

Palita Thai Massage gelooft in de balans tussen lichaam en geest. Wanneer de energiebalans verstoord is, kunnen energetische blokkades ontstaan. Wanneer de verstoorde balans langere tijd aanhoudt of wanneer de balans ernstig verstoord is, kunnen er in het lichaam gemakkelijk ziektes of klachten ontstaan.


Onze werkwijze


In een ontspannen omgeving met rustgevende muziek en geurende Thaise oliën geven we massages aan zowel mannen als vrouwen. Hygiëne en kwaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. De kracht achter ´Palita Thai Massage´ is Palita. Palita heeft haar opleiding in Thailand in de buurt van Bangkok gevolgd, is gediplomeerd en heeft een jarenlange ervaring. Palita Thai Massage biedt een compleet pakket, van traditionele Thaise massage tot Thaise voetreflexmassage en anti-migrainemassage.


Onze adviezen


Bij het behandelen van een klacht gaan we altijd op zoek naar mogelijk onderliggende oorzaken. Vaak bestaat de behandeling of massage uit meer dan alleen de behandeling, krijg je daarnaast tips en persoonlijke leefstijladviezen, om je te helpen voorkomen dat de klacht in de toekomst weer terugkomt.

  • Thaise Massage Huissen, Bemmel, Arnhem e.o. - Eigenaresse

Palita Thaise Massage Huissen behandelkamer (resize)
Tip: Nog nooit een Thaise massage gehad? 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies.

 Neem contact met ons op